TD SYNNEX Ai assistent

Prøv kræfter med version 1 af vores nye ”TD AI assistent” og vær med til at træne den til netop dine spørgsmål. Smid din e-mail herunder og spørg løs om alt inden for Dell Technologies univers. Så har du en god støtte til dit salgsarbejde.

Betingelser og vilkår for brug af TD AI Bot

1. Accept af vilkår
Ved brug af TD SYNNEX AI Bot accepterer du nedenstående betingelser og vilkår. Hvis du ikke accepterer betingelserne, skal du ikke bruge chatbotten.

2. Beskrivelse af tjenesten
TD SYNNEX AI Bot er en beta-version, der bruges til læring og træning. Denne chatbot gemmer og analyserer data for at forbedre dens funktioner og ydeevne.

3. Dataindsamling og brug
Alt, hvad du indtaster i chatten, kan blive gemt til træning af chatbotten. For at beskytte dit privatliv, bør du ikke indtaste personlige data som navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse eller anden personlig og følsom data.
Jeg er opmærksom på, at jeg til enhver tid har ret til at få adgang til mine data eller til at få dem slettet. TD SYNNEX's privatlivspolitik gælder og kan læses her: https://eu.tdsynnex.com/privacy-statement

5. Fraskrivelse
TD SYNNEX AI Bot leveres "som den er" uden nogen form for garanti. Vi fraskriver os ethvert ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller egnetheden af svar fra chatbotten.

6. Ændringer af betingelserne
Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser og vilkår til enhver tid. Ændringer vil blive offentliggjort på denne side.